Rode Wijn

VAN WINERY & HERBS

logogif

Zien, proeven, ruiken en ervaren. Dat kan bij Winery & Herbs. Bezoek de wijngaard en kruidentuinen, proef de  zelf geproduceerde wijnen, jammen, theeën, sappen en sauzen, die  te koop zijn in de streekwinkel.  Veel van deze heerlijke producten kun je ook met een familie uitje of met een vriendengroep in workshops zelf komen maken. Als poort tot Het Groene Woud en Aa-Land biedt Winery & Herbs alle benodigde informatie om voorbereid op pad te gaan, bijvoorbeeld in de nabijgelegen Geelders of het Wijboschbroek.  Verken het gebied vanuit onze camping.

Op onze locatie kun je  ook in alle rust vergaderen en gebruik maken van de ruimte voor trainingen en coaching, waarbij de tuin en het druiven labyrint een aangename omgeving voor inspiratie bieden.

Wij ontvangen je graag op ons bedrijf.

Geert en Myriam Hermans

Winery & Herbs laat zien hoe planten groeien, bloeien en smaken en welke producten je ervan kunt maken. Je kunt dat ook zelf komen doen in rondleidingen, workshops en familie uitjes.

We hebben diverse rondleidingen al dan niet gekoppeld aan een wijnproeverij, een lezing of een actieve kruidenworkshop. Wil je een mooie dag met de hele familie of vriendengroep. Kom gerust een kijken. We overleggen graag met je om alle wensen te bespreken en maken graag een programma op maat.

Voor meer informatie over specifieke workshops, kijk op https://www.wineryandherbs.nl/activiteiten/

Winery & Herbs
Boxtelseweg 23
5481 VE Schijndel
073-549 65 35
www.wineryandherbs.nl

073 WEBSHOP